post

Stage bij Machine Design voor enthousiaste TU/HBO student Werktuigbouwkunde en Industrieel product ontwerp

Machine Design BV is het ontwerp- en adviesbureau voor de machinebouw. Wij willen groeien, wij willen ook mooie dingen maken. Machines. Dingen die het gewoon doen, altijd. In de offshore, in de food, automatiseren van productieprocessen. Wij ontwerpen functionele machines.

Heerema Balder and Thialf

Wat ga je doen? Je gaat een product of een dienst ontwikkelen die past bij de Rotterdamse Haven, bij Machine Design, bij je opleiding en jouw persoonlijke interesses op je vakgebied. We verwachten nu dat jouw resultaat een sterke maritieme component zal hebben en we staan daarbij zeker open voor positieve verrassingen.

Hoe ga je dit doen? Met een marktverkenning en SWOT analyse maak je helder waar de kansen liggen. Daarna ga je aan de slag. Via concept ontwikkeling lever je uiteindelijk een basic design. Een ontwerp dat gepresenteerd kan worden aan de markt.

In je hoofdopdracht werk je vooral op het vlak van concept- en basic-engineering. Om je kennis te laten maken met alle facetten van ons ontwerp- en adviesbureau voor de machinebouw werk je ook mee aan actuele projecten. Zo leer je meer over bijvoorbeeld FEM berekeningen, detailed-design, machineveiligheid en het goed organiseren van het ontwerpproces.

Klaar voor de start? Maak een afspraak, dan drinken we een kop koffie, vertellen wie wij zijn en kan jij kijken of jouw ambitie bij ons past!